Up 2012.08.12 - Rodinný pivovar Chodovar Chodová Planá Prev Next Slideshow

 Předcházející foto  Další foto  Index
DSC_4496_1
DSC_4498_1
DSC_4502_1
DSC_4505_1
DSC_4506_1
  DSC_4509_1.jpg - Tradiční výrobní postup dodržuje pomalé dokvašování a zrání při nízkých teplotách ve sklepě. Pivo se tak během ležení ve sklepě ideálně sytí přirozeně vznikajícím oxidem uhličitým, získá potřebný říz, chuťově se zjemní a vyrovná. Čas ve sklepích se nepočítá na dny, ale na měsíce. V unikátním 800 let starém sklepním labyritnu chodovských sklepů zraje pivo v 55 ležáckých sudech s obsahem 99 až 450 hl.  
DSC_4515_1
DSC_4516_1
DSC_4517_1
DSC_4518_1
DSC_4522_1

Tradiční výrobní postup dodržuje pomalé dokvašování a zrání při nízkých teplotách ve sklepě. Pivo se tak během ležení ve sklepě ideálně sytí přirozeně vznikajícím oxidem uhličitým, získá potřebný říz, chuťově se zjemní a vyrovná. Čas ve sklepích se nepočítá na dny, ale na měsíce. V unikátním 800 let starém sklepním labyritnu chodovských sklepů zraje pivo v 55 ležáckých sudech s obsahem 99 až 450 hl.
Počet fotek: 77 | Home | Noviny ve fotogalerii | Nápověda